KONFERANS 1 - SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRAS

Bartın Üniversitesi BAYTAM ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü olarak UNESCO TÜRKİYE Milli Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Öcal Oğuz'u konuk ettik. Yaklaşık 3 saat boyunca keyifli ve bilgi dolu bir sohbet gerçekleştirdik. Programda interaktif şekilde katılımcılarla anketler yaptık. Güzel sonuçlar aldık. Öğrencilerimiz kültürel miras konusunda farkındalık kazandılar.
Sadece Bartın Üniversitesi'nden değil Türkiye’deki diğer üniversitelerden de öğrenciler vardı. Ayrıca Türkiye başta olmak üzere Fransa, İsveç, Makedonya, Kazakistan gibi farklı ülkelerden de 200’e yakın katılımcımız bizlere konuk oldu. Programın gerçekleşmesini sağlayan Prof. Dr. Öcal Oğuz'a teşekkür ederiz.
Desteklerini esirgemeyen üniversitemize ve UNESCO Türkiye Milli Komitesi'ne de şükranlarımı sunuyoruz.